Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

IFA: Sengled introduceert LED + WiFi en LED + Speaker lampen

Sengled kwam eerder dit jaar met de eerste generatie van haar Pulse LED lampen op de markt. Met twee van deze lampen was het mogelijk een stereopaar op te zetten en zo niet alleen verlichting in huis te brengen, maar ook muziek. Vandaag introduceren ze een nieuwe Pulse voor 7.1 muziek en een WiFi booster.

Pulse LED + Wireless Audio System (C01-BR30)

De nieuwe Pulse LED kan gebruikt worden in een 7.1 opstelling. Nee, ze hebben geen subwoofer ontwikkeld voor de lage tonen (is wel een idee), maar één master lamp kan 7 andere lampen aansturen. Iets dat zeker mooi is wanneer je een serie van acht lampen als downlicht gebruikt.

Sengled-Pulse-Wit

 

Door het koppelen van zoveel lampen met speakers, creëer je in theorie een compleet ruimtevullend geluid. Ook al zijn de drivers die in de LED lampen zitten niet heel groot. Doordat de lampen in een reguliere fitting moeten passen, kiest Sengled er namelijk voor om 1,75 inch 13 Watt drivers te plaatsen.

Via de Sengled app kunnen de lampen in zowel intensiteit worden geschakeld als in het speakervolume. Het vermogen van de LED lamp is 8 Watt en staat gelijk aan 600 lumen. Het betreft een reguliere E27 fitting.

Boost LED Wi-Fi (A01-A60)

De Boost lamp kan worden gebruikt als een accesspoint of als een repeater voor jouw WiFi netwerk. De WiFi chip die Sengled gebruikt werkt op 2.4GHz met 802.11b/g/n en kan daarmee een maximale doorvoorsnelheid van 300Mb per seconde behalen. Qua beveiliging kan de lamp met 64/128 bit WPA-PSK/WPA2-PSK en WPA/WPA2 overweg.

Sengled-Boost

De LED lamp is eveneens bedienbaar met de app van Sengled en heeft een sterkte van 6 Watt of 470 lumen. Ook deze lamp heeft een E27 fitting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.