Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA: Jabra’s nieuwe headsets met hartslagmeter en stereo hoofdtelefoons

Jabra en Jabra Music hebben tijdens de IFA in totaal vijf nieuwe producten de wereld ingeblazen. Van een versimpelde uitvoering van de bekende Revo (Jabra Move Wireless) tot de compacte stealth.

Jabra Move Wireless

De Move Wireless is een volledige on-ear stereo hoofdtelefoon op basis van bleutooth. In de oorschelpen zitten de volumeknop en een multifunction knop weggewerkt zodat je muziek en gesprekken kan blijven bedienen. Op de interne accu gaat hij 8 uur mee. Is de batterij leeg, gebruik je de analoge kabel om toch door te luisteren.

Natuurlijk kun je de Move Wireless ook gebruiken om te bellen en daar zien we de expertise van Jabra als headsetmaker natuurlijk weer terug. De Move Wireless beschikt namelijk over ondersteuning voor HD Voice.

Jabra Pulse Wireless

De Pulse Wireless in-ear hoofdtelefoon is een volgende stap in de evolutie van Jabra Music. Deze stereo headset is duidelijk gebaseerd op de ervaring die Jabra heeft opgebouwd met de ontwikkeling van de Rox Wireless, maar gaat toch echt weer een stuk verder.

De Pulse Wireless bevat namelijk een hartslagmeter die in het oordopje is weggewerkt. Daarmee betreedt Jabra de markt van de sportbandjes, zonder een bandje te maken. Uiteraard kan deze headset ook tegen vocht, zweet en zelfs regen.

Jabra heeft ook de Dolby licentie binnengehaald voor de Pulse Wireless, waarmee deze headset tot de top van Jabra behoort.

Jabra Step Wireless

De Step Wireless is een nieuw instapmodel onder de draadloze stereo in-ear headsets. Deze headset is IP52 gecertificeerd en daarmee ook in de regen te gebruiken. Het ontwerp is vooral gericht op draagcomfort en geluidsdemping. De nieuwe in-ear speakers moeten het geluid van buiten met 15 decibel kunnen reduceren.

De Jabra Step Wireless is nu te koop voor €69,99.

Beschikbaarheid

De Jabra Move Wireless ligt eind deze maand in de winkel voor €99,99. De Jabra Pulse Wireless ligt in oktober in de winkel en gaat dan €199,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.