HTC heeft de IFA gebruikt om haar nieuwe Desire 820 te presenteren. De nieuwe Android smartphone is qua design erg neutraal, maar onder de motorkap heeft HTC één van de eerste 64-bit chipsets voor Android liggen.

HTC heeft de Desire 820 voorzien van een 4G LTE Qualcomm Snapdragon 615 chipset welke een quad-core 64-bits processor bevat. De HTC Desire 820 is uitgerust met een 5,5 inch display. Daarnaast heeft HTC BoomSound in het toestel verwerk waardoor het geluid beter moet zijn dan van reguliere toestellen. Voor het maken van foto’s krijg je aan de achterkant een 13 megapixel camera met een BSI-sensor. Aan de voorkant heeft HTC een 8 megapixel camera geplaatst om ook scherpe selfies te kunnen schieten.

Het exterieur van het nieuwe, snelle toestel is van polycarbonaat plastic. HTC heeft hier haar double-shot kleurtechnologie toegepast om een tweekleurig unibody design neer te zetten. Hierdoor zijn de randen rong de camera, flitser en knoppen van een andere kleur dan de rest van de behuizing.

Beschikbaarheid

HTC lijkt het toestel in januari 2015 pas naar Nederland te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.