Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Goedkoop 4G met de HTC Desire 510

Met de Desire 510 introduceert HTC een goedkoop 4G toestel op basis van Android. Nouja, de prijs heeft HTC nog niet bekend gemaakt, maar ze geven zelf in ieder geval aan dat het toestel weinig zal gaan kosten.

Dat zien we ook terug in de specs van het toestel. Zo ligt er een 1.2GHz quad-core Snapdragon chipset met 1GB aan RAM in en krijg je maar 8GB aan opslagruimte. Natuurlijk kun je er zelf wel een micro-SD kaartje bijprikken.

Hoewel HTC de mogelijkheid om te genieten van multimedia roemt, heeft het 4,7 inch display een resolutie van slechts 480×854 pixels. Goedkoop en Full HD gaan immers niet samen, maar als de kleuren goed zijn hoeft dit geen straf te zijn.

Beschikbaarheid

Het toestel ligt in oktober in de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.