Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De 3D Pocketcopter volgt en filmt jouw leven

De 3D Pocketcopter is een nieuw type actioncam dat je kan volgen en vanuit verschillende hoeken foto’s om zich heen kan nemen. Of HD video’s. Net waar jouw voorkeur ligt.

Natuurlijk is de 3D Pocketcopter niet voor langdurig gebruik. Deze helikopter, of drone, is voor even wat overzichtsfoto’s. De maximale vliegtijd van deze camera is namelijk maar 25 minuten. Qua afmetingen is de 3D Pocketcopter dan ook lekker compact. Hij meet 19×4,5CM en heeft een bereik van ongeveer tien meter. De rotorbladen zijn te verwijderen zodat hij gemakkelijk te vervoeren is.

Technisch kun je de werking van de rotorbladen goed vergelijken met die van de Chinook helikopters die het Nederlands leger heeft. De twee rotorbladen draaien tegen elkaar in waardoor de camera stabiel kan vliegen. Beelden van de 3D HD camera worden daarna keurig opgeslagen op een micro-SD kaartje.

De 3D Pocket Copter is een IndieGoGo project. Voor €89 haal je als één van de eersten een 3D Pocketcopter in huis. De 3D Pocketcopter werkt momenteel alleen met Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.