De BackBeat serie van Plantronics kennen we vooral van de compacte, draadloze stereo headsets die zo fijn zijn tijdens het sporten. Na een serie fijne gaming headsets, heeft Plantronics nu eindelijk ook een serieuze hoofdtelefoon voor de muziekliefhebber neergezet.

Plantronics pakt het met de BackBeat Pro meteen groots aan. Met 24 uur luistertijd zou deze hoofdtelefoon bij gebruik in het woon/werkverkeer een werkweek lang mee moeten gaan. Daarnaast is de ruisonderdrukking ideaal voor in het openbaar vervoer of het vliegtuig. Is de batterij leeg, dan doet de ruisonderdrukking het niet meer, maar kun je nog wel muziek luisteren via de meegeleverde 3,5mm audiokabel.

Het geluid van de BackBeat Pro komt uit 40mm drivers in de oorschelpen. De verbinding met je smartphone of tablet verloopt via bluetooth. Voor op reis krijg je een etui meegeleverd en non-iOS apparaten kunnen snel en makkelijk verbinden via NFC. Oké, de iPhone 6 nu ook.

Beschikbaarheid

De Plantronics BackBeat Pro ligt vanaf oktober in de schappen voor €249,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.