Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vodafone stopt met het afknijpen van de 4G snelheid

Providers knijpen de maximale snelheid van 4G verbindingen vaak af om te voorkomen dat het netwerk wordt overbelast. Vodafone heeft kennelijk voldoende vertrouwen in haar infrastructuur en stopt het afknijpen.

Vodafone klanten gaan op 4G dus de maximaal beschikbare snelheid krijgen. Nu is dat nog maximaal 75Mb up en 25Mb down, maar na de volgende upgrade van het netwerk kan dat oplopen tot 200Mb up en 70Mb down. Daarmee gaan we eindelijk over snelheden praten die kunnen concurreren met glasvezel en kabelinternet. Het 4G netwerk van Vodafone moet komende maand bovendien landelijk dekkend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.