Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Met de Xperia T3 introduceert Sony een nieuwe smartphone in het middensegment

Met de nieuwe Xperia T3 heeft Sony weer een smartphone met mooie specs voor het middensegment gepresenteerd. Zo krijg je niet alleen een mooie quad-core processor, maar ook een prima camera en een 720p HD display.

De Xperia T3 heeft een 5m3 inch groot display meegekregen en is daarmee net iets groter dan dat van de Xperia Z2. Met 1280x720p is het display wel wat lager in resolutie. Het IPS display krijgt ondersteuning van Sony’s Triluminos Display en de Mobile Bravia Engine.

De chipset bestaat uit een quad-core 1.4GHz processor in combinatie met 1GB aan werkgeheugen en een Adreno 305 GPU.

Aan de voorkant zit een 1,1 megapixel camera die in 720p HD kan filmen. Aan de achterkant krijg je 8 megapixels om plaatjes mee te schieten en om in Full HD mee te filmen. Dual-band WiFi, bluetooth 4,0, NFC en een FM radio maken het rijtje af.

De Xperia T3 heeft een prijskaartje van €329 meegekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.