GadgetGear.nl

De LG Tone Ultra headset ligt nu in de winkel

LG’s high end headset, de Tone Ultra, ligt sinds vandaag ook in de Nederlandse schappen. De headset valt op door de aanwezigheid van actieve ruisonderdrukking. Dezelfde techniek als die Sony in de standaard headset van de Xperia Z2 heeft geplaatst, maar dan draadloos.

De actieve ruisonderdrukking (ACN) zorgt ervoor dat de Tone Ultra tegengeluiden kan produceren ten opzichte van het omgevingslawaai. Hierdoor wordt het lawaai extra gedempt. Zeker wanneer je gebruik maakt van de trein of bijvoorbeeld het vliegtuig, een ideale functie om te hebben.

 

De Tone Ultra is een stereo bluetooth headset. Alle elektronica rust op je hals terwijl je de in-ear oordopjes alleen maar in je oren hoeft te prikken. Voor het geluid heeft LG samengewerkt met JBL, dus dat zal wel goed zitten.

Beschikbaarheid

Koop je de Tone Ultra gelijktijdig met de G3, krijg je 70% korting, maar die actie loopt alleen bij de Phone House. In alle andere gevallen betaal je €99,90 voor de LG Tone Ultra.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.