Android L laat verschillende profielen op de smartphone toe

Op Android tablets kun je sinds de release van Android 4.2 verschillende gebruikersprofielen aanmaken. Handig gezien tablets toch echt familiedingen zijn. Met de smartphone kan dit binnenkort ook.

Google zal deze functie zeer waarschijnlijk in Android L activeren. Daarmee kun je jouw smartphone bijvoorbeeld een beperkt profiel geven voor wanneer jouw kinderen een spelletje willen spelen. Handig! De reden dat we 'verwachten' dat dit in Android L zit, is omdat het nog niet helemaal officieel is. Maar als een Google medewerker zegt dat de mogelijkheid er aan komt, kun je er vanuit gaan dat het zeer waarschijnlijk in de volgende grote release zit.

Het is overigens niet onwaarschijnlijk dat we dit ook terug gaan zien in Android TV en Android Auto. Beide producten kenen vele verschillende gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram