Airfy Beacon maakt jouw Hue setje een stuk slimmer

Met de Airfy Beacon wordt Hue een stuk slimmer, maar niet alleen Hue. Deze nieuwe bakens laten je ook je Nest aansturen en via IFTTT kun je ook je Belkin WeMo systeem aansturen op basis van aanwezigheid.

Aanwezigheid is namelijk waar het allemaal om gaat bij de Airfy. De Airfy ‘meet’ de aanwezigheid van jouw smartphone en zal op basis daarvan apparaten en lampen schakelen. Zo hoeft de TV niet langer op standby te staan als niemand in de woonkamer aanwezig is terwijl de Hue verlichting bij langere afwezigheid wellicht kan simuleren dat iemand thuis is om zo het gespuis op afstand te houden ;-).

Beschikbaarheid

Airfy Beacon is een Indiegogo project. Vanaf $79 haal je er één in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.