Ziggo abonnementshouders kunnen al langer ook mobiele abonnementen bij Ziggo afnemen. Tot nu toe ging het dan puur om sim-only aanbiedingen van de kabelaar. Vanaf vandaag is het ook mogelijk om smartphones via een abonnement te financieren.

Ziggo mobiel werk voor deze mogelijkheid samen met The Phone House. Samen met The Phone House zijn er drie verschillende abonnementen om uit te kiezen waarbij vier verschillende smartphones worden aangeboden. Het gaat om de LG L40, de Galaxy Trend, de Xperia Z1, de Galaxy S5 en de iPhone 5S. De Ziggo sim-only abonnementen zijn met deze samenwerking ook bij The Phone House af te sluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.