Het Nederlandse Xtorm komt met vier compleet nieuwe power banks op de markt. De powerbanks zijn allemaal in staat om minimaal 2,5 ampère af te leveren en daarmee moderne smartphones en tablets als snelladers op te laden.

Xtorm-Power-Bank-Air

Qua uiterlijk zijn de verschillen tussen de vier modellen niet schokkend. Het is vooral de kleur van de interne USB kabel die verschilt. Toch hebben de vier allemaal een andere naam en verschillende specs ook enorm. Voor het gemak zet ik ze even in een tabelletje;

Model mAh (capaciteit) USB poorten Ampère
Power Bank Go 4.000 2 2.5
Power Bank Air 6.000 2 2.5
Power Bank Trip 9.000 2 2.5
Power Bank Free 15.000 3 3.0

De Xtorm Power Bank Air ligt per direct in de winkel. De andere modellen volgen komende maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.