Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

TomTom START is het nieuwste navigatiesysteem voor tussendoor

TomTom heeft vandaag de nieuwe TomTom Start aangekondigd. Dit nieuwe navigatiesysteem is vooral gericht op mensen die niet dagelijks een navigatiesysteem gebruiken. Softwarematig lijkt het toch aan weinig luxe te ontbreken.

Hoewel de START vooral een basissysteem lijkt te zijn geworden, kunnen gebruikers wel rekenen op levenslange kaartupdates en de bekende IQ Routes technologie van TomTom. Ook de interface lijkt voor een groot deel afkomstig van de grote broertjes van de START. Bovendien kun je via Map Share de laatste kaartwijzigingen nog even snel naar binnen trekken voor je op vakantie gaat.

Beschikbaarheid

De TomTom Start heeft een vanafprijs van €139. Er zijn 4, 5 en 6-inch uitvoeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.