Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Cellularline USB Pocket Charger met 4.5 sterren.

The Good
  • Erg mooi ontwerp
  • Zeer compact
  • Duidelijk LED display
The Bad
  • Voor Android smartphones is meer capaciteit een must


Er zijn al heel wat power banks, maar er zijn er maar weinig die qua design in de buurt van Apple weten te komen. De USB Pocket Charger van Cellularline is dan ook een welkome uitzondering van wit, glanzend plastic en ronde hoeken.

Unboxing

Cellularline levert de USB Pocket Charger met een compacte handleiding en een micro-USB kabel.

Werking

De bijgeleverde kabel kan gebruikt worden om de USB Pocket Charger op te laden via een beschikbare USB poort. Opladen van de USB Pocket Charger duurt zo’n 3 uur. Je kunt dezelfde kabel ook gebruiken om Android en Windows Phone smartphones en tablets te laden. Wil je Apple gadgets laden, moet je zelf voor een USB kabel zorgen.

Cellularline-USB-Pocket-Charger-Knop

Door op de power knop aan de voorkant te drukken, activeer je de lader. Op dat moment start hij met het laden van jouw gadgets. Door een circel met LED’s krijg je ook te zien hoeveel stroom er nog in de accu zit.

Cellularline-USB-Pocket-Charger-Label

De USB Pocket Charger laadt smartphones en tablets met een maximale stroomdoorvoer van 1 ampère. Voor de snellaadfunctie van vele smartphones en tablets heb je een capaciteit van minimaal 2,1 ampère nodig, dus het gaat wat langzamer.

Cellularline-USB-Pocket-Charger-USB

Capaciteit

Hoevaak kun je een smartphone laden? Ik heb een tabelletje voor je gemaakt. Het zijn ruime calculaties, maar het geeft je een idee van wat je met 3.000mAh kan.

Apple iPhone 5C 2x
Apple iPhone 5S 2x
Sony Xperia Z1 1x
Sony Xperia Z2 0,9x
Samsung Galaxy S4 1,1x
Samsung Galaxy S5 1,1x
HTC One 1,3x
HTC One (m8) 1,2x

Conclusie

Heb je een iPhone, dan is de capaciteit van de USB Pocket Charger perfect voor je. In de wereld van de Android smartphones is 3.000mAh wat krap, maar nog steeds ruim voldoende om je smartphone bij nood te laden. Zeker gezien het geringe formaat en mooie uiterlijk.

Cellularline-USB-Pocket-Charger-Xperia-Z1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.