Philips zet de eerste UHD TV met Android neer

Onder het merk Philips is TP Vision de eerste die een native Android TV op UHD resolutie weet te presenteren. Daarmee is Android TV het nieuwe Smart TV platform geworden en kun je jouw favoriete Android apps op de 65PUS9809 TV terugvinden.

Het Ultra HD display dat Philips in de 65PUS9809 legt is voorzien van Micro Dimmig Premium en Bright Pro. Het display meet, zoals de naam van de TV al doet vermoeden, 65 inch. Voor non-UHD content, beschikt het display over upscaling mogelijkheden.

De 65PUS9809 is het paradepaardje als het om nieuwe techniek gaat. Philips heeft het display dan ook voorzien van ambilight aan alle vier de kanten. Hoewel ondersteuning voor Philips Hue lampen niet specifiek wordt genoemd, zal dat naar verwachting ook gewoon op orde zijn. Zo niet, zal het niet lang duren. Door de combinatie te maken met Hue verlichting, gaat de verlichting van de hele huiskamer mee in de sfeer van de TV beelden.

De 65PUS9809 wordt geleverd met een draadloze subwoofer om een indrukwekkend geluid neer te zetten. Daarnaast is er een virtuele surround speakerset aanwezig. Noodzaak voor een soundbar zal er dan ook niet zijn.

Deze TV wordt in het derde kwartaal verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events