Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jabra introduceert de uiterst kleine Stealth headset

Als het komt om hands-free bellen, blijft Jbara hard werken aan innovatieve ontwerpen. Zo ook met de nieuwe Stealth headset. Een bluetooth headset die klein en licht genoeg is om zonder beugels in het oor te hangen.

De Stealth Headset is klein, maar bevat wel de Noise Blackout technologie van Jabra die achtergrondruis zoveel mogelijk voorkomt. Daarnaast is er ondersteuning voor HD Audio, wat kraakheldere gesprekken oplevert. Via een speciale knop zijn zowel Google Now als Siti te activeren waardoor je de smartphone kunt besturen zonder deze aan te hoeven raken. Voor non-iOS gebruikers is de Jabra Stealth snel te koppelen via NFC.

Beschikbaarheid

De Jabra Stealth ligt nu in de winkel voor €79,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.