Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Harley-Davidson komt met infotainmentsystemen voor op de motor

Harley-Davidson heeft aangekondigd met het Boom Box infotainment systeem te komen. De nieuwe infotainmentsystemen zijn speciaal voor de bekende motoren ontwikkeld. Er komt zowel een 4,3 inch versie als een 6,5 inch.

Het standaard systeem bevat een versterker met een vermogen van maximaal vier keer 25 Watt. Als je bang bent dat de buurt jouw muziek dan nog niet kan horen, biedt Harley-Davidson ook versterkers tot 75 Watt aan. De originele speakers meten 5,25 inch, maar ook hier is het mogelijk om op bepaalde modellen voor 6,5 inch speakers te gaan.

Het infotainmentsysteem is natuurlijk van alle digitale gemakken voorzien zoals bluetooth streaming voa A2DP en het plegen van telefoongesprekken. Het systeem kent ook spaakopties, maar die zijn alleen beschikbaar in het Amerikaans Engels.

Het touchscreen laat grote iconen zien, en reageert op aanraking met handschoenen. Joysticks en andere knoppen op het stuur laten je het systeem bedienen zonder het stuur los te laten.

De 6,5 inch variant biedt onder anderen GPS navigatie en spraakherkenning in het Engels, (VS en Brits), Spaans (Mexicaans en Castiliaans), Frans, Duits, Italiaans en Portugees (EU).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.