Fitbit heeft vandaag een speciale app voor gebruikers van Windows Phone 8.1 gelanceerd. Daar mee is deze fitnesstracker één van de eersten die ook op de Microsoft smartphones bruikbaar is.

De Fitbit is een polsbandje dat actief bewegingen registreert. Daarmee krijg je inzicht in de hoeveelheid beweging die je dagelijks krijgt, maar ook of je voldoende rust neemt natuurlijk. Met andere woorden, je brengt je leven in kaart.

Speciaal voor de Windows Phone 8.1 app heeft Fitbit ook de mogelijkheid ontwikkeld om een live tile op je homescreen te zetten. Hierdoor heb je altijd de actuele tussenstand van het aantal stappen dat je hebt gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.