GadgetGear.nl

Dyson introduceert de DC43H kruimelzuiger

Of ik nou sta te koken, of een computer schoonmaak, ik grijp al snel naar de Dyson DC34 kruimelzuiger. De kruimelzuiger die voor Dyson de vernieuwing van de designfilosofie achter haar snoerloze kruimelzuigers betekende. Deze krijgt nu, twee jaar later, eindelijk weer een opvolger in de DC43H. De DC43H is voorzien van Dyson’s eigen V2 […]

Of ik nou sta te koken, of een computer schoonmaak, ik grijp al snel naar de Dyson DC34 kruimelzuiger. De kruimelzuiger die voor Dyson de vernieuwing van de designfilosofie achter haar snoerloze kruimelzuigers betekende. Deze krijgt nu, twee jaar later, eindelijk weer een opvolger in de DC43H.

De DC43H is voorzien van Dyson’s eigen V2 digitale motor die per seconde 10 liter lucht aanzuigt. Natuurlijk heeft Dyson de kruimelzuiger van een lithium-ion accu voorzien. Hierdoor kun je hem tussentijds bijladen, maar zal hij zichzelf niet snel ontladen wanneer je dit eens vergeet. Altijd klaar dus. Een ander voordeel is dat de DC43H haar zuigkracht behoudt tot de accu daadwerkelijk leeg is.

De DC43H weegt 1,3 kilo en wijkt daarmee nouwelijks af van het oude model. Daarnaast is ook de MAX stand weer aanwezig. Hiermee verkort je de zuigkracht tot 8 minuten, maar verhoog je de zuigkracht. Ideaal voor het schoonzuigen van de ventilatie van een laptop of ultrabook.

Ook bij de DC43H komt Dyson weer met een aantal thematische uitvoeringen. Zo is er de AnimalPro en de Car+Boat uitvoering die beiden voorzien zijn van een gemotoriseerde borstel. Hiermee worden haren van huisdieren gemakkelijk uit vloerbedekking en trapbekleding gezogen.

Beschikbaarheid

De DC43H gaat €199 kosten. De Animalpro uitvoering kost €249 net als de DC43H Car + Boat.

2 reacties

  • Een paar weken geleden ook de dyson DC34H gekocht, omdat een bevriend stel hier zo fan van was. En ook wij zijn nu echt fan van deze kleine dyson. Wij gebruiken hem vaak, waar we vroeger de stofzuiger gebruikte. Het enige nadeel is dat iets wat duur is, maar gelukkig wel goedkoper als ten tijde dat jij hem aanschafte, wij hebben 170 euro betaald geloof ik.

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.