De Sentri houdt het huis in de gaten

Nog ruim een week en dan zit de Kickstarter campagne voor Sentri erop. Sentri is een systeem dat verbonden is met jouw huis en daarmee de basis voor een domotica systeem.

De Sentri ziet eruit als een iPad, maar dan kleiner en voor aan de muur. Het kastje bevat een batterij aan sensoren die informatie aan het systeem verstrekken. Zo kun je op het display de luchtkwaliteit aflezen, maar een de luchtvochtigheid, de temperatuur en de weersverwachting. Natuurlijk zit er ook een klokje op.

Een lichtsensor geeft feedback over de lichtsituatie om de Sentri en er is een bewegingsmelder die aangeeft of iemand in jouw huis rondloopt. De Sentri laat het toe om via een HD camera, microfoon en speaker Voip gesprekken te voeren. Ook in het donker met behulp van infrarood verlichting.

De Sentri communiceert in eerste instantie met de Sentri app op je iOS of Android apparaat. Daarnaast moet de Sentri gaan samenwerken met allerlei domotica systemen. Denk aan de WeMo schakelaars van Belkin, de Hue verlichting van Philips en de thermostaten van Nest. Welke hardware je precies met de Sentri kunt koppelen, dat wordt alleen nog niet bevestigd.

Vanaf $249 (+$30 verzending) haal je een Sentri in huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.