Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Data verplaatsen in de hoogste snelheid met de Corsair Voyager GTX stick

Met de nieuwe Voyager GTS USB stick, heeft Corsair wederom een razendsnelle USB 3.0 stick proberen neer te zetten. De nieuwe USB stick moet een leessnelheid van 450MB per seconde behalen tegenover een schrijfsnelheid van 350MB per seconde.

Corsair heeft hiervoor haar ervaring in het bouwen van SSD drives gebruikt. De architectuur van de stick wijkt dan ook niet veel af ten opzichte van een moderne SSD. Door de aanwezigheid van S.M.A.R.T. monitoring, worden lees- en schrijffouten voorkomen.

Beschikbaarheid

Corsair heeft twee uitvoeringen van de Flash Voyager GTX stick gemaakt. Een 128GB versie voor $119,99 en een 256GB versie voor $239,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.