Asustor lanceert ADM 2.2 voor haar NAS systemen

Afgelopen maand kregen we van Asustor al een flinke preview over de nieuwe functies van het ADM 2.2 besturingssysteem. Toen draaide het nog op testsystemen op de Computex beurs, maar nu kunnen Asustor gebruikers ADM 2.2 zelf downloaden.

Hoewel de Beta al wel beschikbaar was, is ADM 2.2 nu eindelijk klaar voor algemeen gebruik. ADM 2.2 maakt het onder anderen mogelijk om je NAS (deels) te back-uppen naar HiDrive. Handig, want zo raak je bij een woningbrand niets kwijt. Ook kun je externe optische drives aansluiten. Denk aan een DVD of Blu-Ray speler.

Verder zijn er meer mogelijkheden voor efficiënt energiebeheer in de nachtmodus en kan de NAS beter overweg met UPS noodstroomvoorzieningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.