Hoewel het gros van werkend Nederland nog op tijd tuis is voor de eerste ronde met bittergarnituur, kan het ook zijn dat je iedere wedstrijd dreigt te missen. Vandaar dat we een aantal tips hebben om het WK ook zonder TV te volgen.

Zo biedt Vodafone een proefmaand op haar 4G TV dienst aan. Je kunt deze na de proefmaand gewoon opzetten, maar dan heb je wel een maand lang zonder dataverkeer te hoeven betalen, van de livestreams kunnen genieten.

Zit je niet bij Vodafone en kan het dataverkeer je weinig schelen, check dan de WK app van de NOS. Naast de streams bevat deze nog veel meer WK content. De app is natuurlijk gewoon gratis te downloaden.

Een stuk datavriendelijker is het volgen van de wedstrijden via de radio. Dat kan vie de FM ontvanger in je smartphone (geen dataverkeer) of via de vele streaming apps van de radiostations die verslag doen (iets meer dataverkeer). Verder kun je natuurlijk op Twitter bij de trending topics kijken wat er allemaal gebeurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.