Arjan Olsder
Arjan Olsder

Patriot komt met een opvallend backlit keyboard voor de iPad

Patriot heeft een wel heel opvallend Bluetooth keyboard voor de iPad Air en iPad Mini ontwikkeld. Het nieuwe Keylite keyboard is één van de weinige opties met verlichte toetsen. Handig zodat je ook in het donker ziet wat je tikt.

Het hele toetsenbord kan als cover voor het display worden geplaatst en meet 7mm dik. Via magneten bevat het toetsenbord een smart sleep functie. Gebruik je hem niet, zal hij ook geen stroom verbruiken. Een ander leuk detail is dat je de verlichting van het keyboard naar smaak kunt kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.