Nieuwe Creative Cloud hardware

We kenden ze eigenlijk al, maar Adobe heeft nu het aanbod van de Ink en Slide officieel gemaakt. De Ink en Slide zijn tools om het tekenen op een iPad enorm te verbeteren. Je zou zelfs kunnen stellen dat de ervaring in de buurt komt van de Intuos tablets van Wacom.

De Ink is een stylus die gebruik maakt van pixel point technologie waardoor de punt enorm dun kan zijn. De Slide is een liniaal die slim gebruik maakt van de touch sensoren in het display om zo perfecte lijnen, maar ook rondingen neer te zetten.

Voorlopig gaat Adobe de Ink en Slide alleen in de VS verkopen. Simpelweg omdat het verkopen van hardware ook nieuw is voor Adobe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.