LaCie vernieuwt de Rugged harddrive

Met een nieuwe uitvoering van de Rugged, probeert LaCie opnieuw design en veiligheid te combineren. De nieuwe LaCie Rugged lijkt een beetje op haar voorganger, maar er is één groot verschil. De nieuwe Rugged heeft namelijk een geïntegreerde Thunderbolt kabel.

Via de Thuderbolt kabel, kan de LaCie Rugged een datasnelheid van 387MB behalen wanneer je de SSD uitvoering van de LaCie Rugged in huis haalt. Beschik je niet over Thunderbolt op je PC of Mac? Geen probleem. De drive is ook met een USB 3.0 kabel te gebruiken. Deze zit alleen niet in het design van de drive inbegrepen.

De behuizing van de LaCie Rugged kan klappen opvangen van 2 meter hoogte. Daarnaast is de SSD variant ook bestand tegen schokken en trillingen. Een verwijderbare cover zorg voor bescherming tegen vocht en stof.

Natuurlijk moeten we dit testen, en dat gaan we ook doen. Binnenkort lees en zie je onze crashtest van de 500GB SSD variant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.