Met de Synchros Reflect en Synchros Reflect BT heeft JBL twee nieuwe stereo in-ear headsets uitgebracht die zich vooral richten op de sporter. Zo is er in het design voor gekozen om de oordopjes zweetbestendig te maken en voldoende grip te geven om te voorkomen dat ze uit het oor vallen.

JBL-Synchros-Reflect

De kabels van de twee headsets zijn reflecterend om zo op te vallen in het donker. JBL levert ook Freebit oordopjes mee met de headsets. Deze zijn in drie maten uitgevoerd en ook de lengte van de kabels is verstelbaar. Je maakt er dus echt ‘jouw’ headset van. Doro ingebouwde magneten blijven de oortjes ook keurig om je nek hangen wanneer je ze even niet gebruikt. Verder zijn ze voorzien van afstandsbediening en microfoon.

De BT uitvoering is bovendien uitgevoerd met Bluetooth en een interne accu die vijf uur lang meegaat. Deze headset is voorzien van 8,5mm drivers, wat een mooi vol geluid op moet leveren.

JBL-Synchros-Reflect-BT

Beschikbaarheid

Beide JBL Synchros Reflect headsets zijn per deze maand verkrijgbaar. De JBL Synchros Reflect kost €59,99. De JBL Synchros Reflect BT gaat €99,99 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.