Denon’s AVR-X3100W is een zwaargewicht onder de netwerkontvangers

Met de AVR-X3100W lanceert Denon een nieuwe netwerkontvanger voor liefhebbers van streaming audio. De receiver beschikt standaard over WiFi en Bluetooth .

De AVR-X3100W is uitgerust met een 7-kanaals eindversterker met een maximaal vermogen van 280 Watt. Zet er een actieve sub naast en je beschikt over een volledig 7.1 audiosysteem.

De AVR-X3100W is geschikt om niet alleen Full HD, maar ook 4K beelden door te geven op 50/60Hz en 4:4:4 kleurenresolutie. In totaal beschikt de AVR-X3100W over 6 HDMI ingangen. Daarnaast krijg je twee stereo (tulp) audio ingangen en twee optische ingangen. Via zones is het mogelijk om ook een tweede display via HDMI aan te sluiten op de AVR-X3100W.

Denon-AVR-X3100W-Achterkant

Wanneer je gaat streamen, kun je de AVR-X3100W aansluiten via een LAN kabel, maar WiFi behoort ook tot de mogelijkheden. Denon heeft de AVR-X3100W voorzien van twee antennes en ondersteuning voor WiFi b/g op 2.4GHz. Het relatief storingsvrije 5GHz wordt niet gebruikt. Ook qua Bluetooth ondersteuning moet je het doen met Bluetooth 2.1.

Heb je jouw netwerkaansluiting op orde, kan de AVR-X3100W moeiteloos met DLNA en Apple AirPlay protocollen overweg. Verder kun je gebruik maken van Spotify Connect, maar over andere streaming diensten is op dit moment nog niets bekend gemaakt.

Beschikbaarheid

De Denon AVR-X3100W ligt vanaf augustus in de winkel voor €999.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.