Computex: Corsair introduceert de razendsnelle Voyager GTX USB Stick

Met de Voyager GTX claimt Corsair SSD prestaties op een stick. Met een maximale leessnelheid van 450MB per seconde en een schrijfsnelheid van 350MB per seconde, zou je inderdaad niets te klagen mogen hebben.

Zoals je mag verwachten op deze datasnelheden, is de Voyager GTX een USB 3.0 stick welke Corsair produceert met 128GB of 256GB aan opslagruimte. Een speciale TRIM controller zorgt er bovendien voor dat het bestandssysteem op de stick minder snel kan degraderen waardoor de snelheid ook over langere tijd behouden moet blijven.

Corsair-Flash-Voyager-GTX

Beschikbaarheid

De Flash Voyager GTX 128GB gaat $119.99 kosten. De Flash Voyager GTX 256GB $199.99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.