Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Alcatel OneTouch introduceert de Pop C9 Phablet

Met de Pop C9, komt ook Alcatel met een stevige phablet. Nouja, maar een display van 5,5 inch past hij qua formaat prima naast een Xperia Z2 of Galaxy S2. Je hoeft dus niet snel bang te zijn dat deze phablet niet in je broekzak past.

Zoals we van Alcatel Onetouch gewend zijn, gaat het ook nu weer over ‘veel voor weinig’. Hoewel er nog geen verkoopprijs gegeven is, heeft het display een resolutie van 540×960 pixels, wat de prijs van het toestel flink zal drukken. Toch zal de quad-core 1.3GHz chipset op deze resolutie een vlotte beleving neerzetten.

Je krijgt standaard 4GB aan opslagruimte op de Pop C9. Daar plaatst Alcatel wel een MicroSD slot bij zodat je zelf opslagruimte kunt toevoegen. Op het toestel staat standaard Android 4.2.2.

De Pop C9 is uitgerust met een 8 megapixel camera aan de achterkant en 2 megapixel aan de voorkant. Aan de achterkant kun je in 1080p Full HD filmpjes schieten.

Met ondersteuning voor Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0 met A2DP, GPS etc is het toestel wel weer lekker compleet. Zodra de verkoopprijs bekend is, hoor je meer van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.