TomTom heeft haar nieuwe TomTom Go series aangekondigd. De nieuwe modellen, die over een capacitive touch display beschikken, worden standaard van gratis TomTom Traffic diensten voorzien. En daar zit geen einddatum aan vast.

Dit komt mede doordat TomTom de mobiele verbinding van jouw smartphone gaat gebruiken voor de verkeersinformatie. Een enorme besparing op de GPRS modules en simkaarten die TomTom zelf in oudere modellen plaatste.

TomTom Traffic voorziet je door de dataverbinding van verkeersoverzichten met alle files, mar ook van informatie over ongevallen en alternatieve/snellere routes die je kunt kiezen. Hierdoor is de aankomsttijd ook nauwkeuriger te bepalen.

Naast levenslange traffic diensten, krijg je ook levenslang gratis kaartupdates van TomTom. Via Speak en Go hoef je bovendien de TomTom niet meer aan te raken om opdrachten te geven.

Beschikbaarheid

TomTom lanceert de nieuwe Go serie in 4 inch (Go 40), 5 inch (Go 50) en 6 inch (Go 60) formaat. Het instapmodel gaat €159 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.