Test: TabZoo (Tablethoezen)

Het zijn misschien wel de vrolijkste tablethoezen die op dit moment in de schappen te vinden zijn. Ik heb het over de hoezen van TabZoo. Daarnaast gaat het TabZoo niet alleen om een leuke print. Er is veel meer dat de hoezen bijzonder maakt.

Zo zijn de ontwerpen niet alleen deels op de stof van de hoezen gedrukt, maar ook gestikt. Voor verschillende onderdelen van de dieren op de prints, zijn verschillende technieken gebruikt en dat maakt het design rijk aan details. De collectie kent vijf verschillende ontwerpen.

TabZoo-Tablet-Covers

Daarnaast heeft de ‘bek’ van deze hoezen ook nog een leuke bonus. De tanden zijn van harder materiaal gemaakt. Hier kun je een tablet tussen klemmen zodat je de TabZoo hoes ook als standaard voor je tablet kunt gebruiken.

De groene hoes die wij ontvingen, is gemaakt voor een 7/8 inch tablet. Op de foto zie je onze test met een Galaxy Tab3 8.0 van Samsung.

De Oranje tijger die we ontvingen hebben we met een derde generatie iPad met Retina getest. De bek moet nog iets verder open kunnen voor een 11 inch tablet, maar de rand van deze iPad lijkt de maximale hoogte van de TabZoo hoes al wel te bereiken.

Qua bescherming valt niet te klagen. De padding van de hoezen is van neopreen en lekker dik. Ook de hoeken lijken kleine stoten zonder moeite op te vangen. Voor stoten op de display-/achterkant heeft TabZoo EVA kussentjes gemaakt. Dat werkt ook prima.

Extra comfort komt bovendien uit de dubbele rits waardoor je hem naar eigen voorkeur kunt open- en dichtritsen.

Conclusie

De hoezen van TabZoo lijken op het eerste gezicht vooral leuk, maar bieden daarnaast ook een berg comfort. Door niet alleen hoezen op 10 inch formaat te maken, maar ook op 7/8 inch, laat TabZoo zien dat het ook rekening houdt met de vaak goedkopere tablets die kinderen aanschaffen. Tijdens het testen hebben we geen nadelen aan de hoezen kunnen vinden.

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Dikke stof
  • Vrolijke prints
  • Mooie bewerkingen
  • Prima bescherming

THE BAD

  • Geen minpunten gevonden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.