Met de overname van Nokia werd duidelijk dat Microsoft de naam Nokia niet overnam. Microsoft kocht enkel een licentie om de naam tien jaar lang op smartphones en tablets te mogen afdrukken en voorkomt daarmee dat het ‘oude’ Nokia in dezelfde periode producten gaat verkopen die de belangen van Microsoft schade kunnen toebrengen.

Toch lijkt Microsoft niet al te lang te willen wachten met de introductie van haar merknaam Microsoft Mobile. Deze week is Microsoft dan ook begonnen om abonnees op de mailinglist van Nokia over te zetten naar haar eigen Microsoft Mobile mailinglist. Sterker nog, de Nokia mailinglist zal na deze mailing ook echt niet meer worden gebruikt door Microsoft of Nokia.

Zeker wanneer je een Lumia of Asha toestel in de zak hebt, is lidmaatschap van de mailinglist niet onhandig. Microsoft communiceert via de mailinglist namelijk ook over updates voor Lumia en Asha toestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.