Korner maakt huisbeveiliging simpel

De huidige beveiligingssystemen die we kennen hebben vaak enorme sensoren om het openen van deuren en ramen te kunnen signaleren. Met Korner is dit anders. Je klikt een plastic driehoek in het kozijn, steekt een dongel in je router en je bent klaar.

De Korner is een nieuw project op IndieGoGo war probeert om huisbeveiliging niet alleen sierlijker te maken, maar ook goedkoper. De Korner zit namelijk vast aan een cloud server die via de Korner app alerts naar jouw smartphone kan sturen op het moment dat iemand ongeoorloofd jouw huis binnenkomt.

Natuurlijk kost het online houden van servers en het updaten van de app gewoon geld, dus moet je (als je geen gebruik maakt van het IndieGoGo aanbod) $39 per jaar betalen voor de beschikbaarheid van het systeem. Maar dan heb je wel een slank alarmsysteem in huis.

De starterkit van Korner begint bij $99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events