JBL introduceert de Synchros E-Series hoofdtelefoons

Met de nieuwe E-Serie, introduceert JBL een compleet nieuwe lijn in de Synchros familie. Daarbij staat niet alleen het JBL design centraal, maar ook de toepassing van JBL's PureBass geluid en JBL ShareMe waarmee je geluid van de ene naar de andere ShareMe hoofdtelefoon kunt streamen.

JBL Synchros E50BT

De Synchros E50BT is het over-ear model uit de serie. Deze grote hoofdtelefoon beschikt over 50mm drivers voor een vol geluid. Natuurlijk beschikt de hoofdtelefoon ook over een microfoon zodat je hem als volwaardige headset voor je smartphone kunt gebruiken. Op een enkele acculading gaat hij bovendien 18 uur mee.

JBL-Synchros-E50BT

De oorschelpen van de Synchros E50BT zijn van zacht leer en schermen je zo af van geluiden om je heen. Met behulp van 3D scharnieren kun je de Synchros E50BT mooi plat vouwen.

JBL Synchros E40BT

De Synchros E40BT is eveneens een bluetooth model, maar dit betreft een on-ear model met 40mm drivers. Ook hier is weer een microfoon aanwezig om hem als headset te gebruiken. De accu van de Synchros E40BT gaat 16 uur mee.

JBL-Synchros-E40BT

JBL heeft de Synchros E40BT voorzien van zacht lederen oorschelpen en 3D scharnieren om hem plat te vouwen. JBL produceert de Synchros E40BT in de kleuren zwart, wit, rood en blauw.

JBL Synchros E30

De Synchros E30 lijkt sterk op de Synchros E40BT, maar bluetooth is hier afwezig, net als ShareMe. Je krijgt wel 30mm drivers en een microfoon zodat je ook hiermee kunt bellen. Ook deze is uitgerust met 3D scharnieren. Ook deze komt er in vier modellen.

JBL-Synchros-E30

JBL Synchros E10

De Synchros E10 is het enige in-ear model van JBL. De Synchros E10 is te gebruiken als headset door de ingebouwde microfoon, maar ook hier ontbreekt de ondersteuning voor ShareMe. Gezien de verkoopprijs is dat ook niet heel verrassend. Het gaat hier duidelijk om design en geluid.

JBL-Synchros-E10

Beschikbaarheid

De Synchros E50BT ligt eind juni in de winkel voor €129. De Synchros E40BT verschijnt eind mei al voor €99,99. De E30 verschijnt gelijktijdig met de E40BT voor €69,99 en dan ligt ook de Synchros E10 in de winkel voor €39,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram