Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Harman Kardon en LG bouwen de Tone Infinim stereo headset

Hoewel de standaard oortjes die LG bij haar smartphones levert niet eens zo heel slecht zijn, heeft LG voor de Tone Infinim de samenwerking met Harman/Kardon opgezocht. Een samenwerking met een bijzondere headset als eindresultaat.

De headset valt als een ketting om de nek, maar bevat uittrekbare in-ear oordopjes voor de muziekbeleving. In het nekdeel zitten ook de nodige, grote, knoppen verwerkt die je toegang geven tot alle telefoonfuncties.

LG-Tone-Infinim-Oortjes

Door de hardware van de Tone Infinim in de nek te leggen, mag deze natuurlijk ook wat zwaarder zijn dan een reguliere stereo headset op basis van bluetooth. Dit zie je terug in de accuduur. Je moet 14 uur non-stop muziek kunnen luisteren op de Tone Infinim.

Hoewel de Tone Infinim via bluetooth met vrijwel elke telefoon verbonden kan worden, zit de echte meerwaarde van de Tone Infinim in de samenwerking met de nieuwe LG G3 smartphone. Zo zal de verbinding met de headset worden verbroken wanneer deze merkt dat je de telefoon naar het oor brengt en worden namen van bellers voorgelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.