Na het enorme succes van de Huawei P6, komt het bedrijf ‘zeer waarschijnlijk’ binnenkort met de P7 op de markt. Tenminste, als de gelekte persfoto’s van het toestel kloppen.

Op de twitter account van evleaks (die doorgaans best betrouwbaar is) verschenen vandaag foto’s van een toestel dat volgens hun de P7 moet zijn. Het ontwerp komt in ieder geval heel dicht bij dat van de P6, wat het geheel zeker aannemelijk maakt.

Over de hardware in de smartphone gaan momenteel ook de nodige geruchten. De kans is groot dat de chipset weer van HiSilicon zal komen. Of de chipset net als de concurrerende flagships rond de 2.5GHz zal draaien valt te betwijfelen. De P7 zal weer flinterdun moeten worden en dan zal Huawei ook concessies moeten doen om de accu niet te zwaar te belasten en het toestel niet te warm te laten worden. Het zal niet lang meer duren voor we duidelijkheid krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.