Cogito's connected horloges komen naar Nederland

Met de Cogito Pop en Cogito Classic brengt Cogito twee connected horloges naar Nederland. De horloges voorzien je wel van een berg aan notificaties wanneer je ze met je smartwatch hebt verbonden.

De Cogito Pop is een trendy horloge dat in diverse kleuren verkocht zal gaan worden terwijl de Cogito Classic een veel meer zakelijk ontwerp meekrijgt. Hoewel de horloges erg sterk lijken op de CooKoo, heeft Congito met de lancering wel een iOS en Android app klaarliggen.

Cogito-Classic-Horloge

De horloges maken gebruik van Bluetooth 4.0 LE en hebben voor de smart functies een knoopcel meegekregen. Op de knoopcel moeten ze ongeveer een jaar kunnen werken en dat scheelt heel wat bijladen. Dit komt mede door de zuinige notificatie LED's die in de wijzerplaat verwerkt zijn.

De Cogito Pop gaat €99,95 kosten. De Cogito Classic kost met €149,95 iets meer, maar daar krijg je ook iets voor terug. Op het display kun je namelijk zien wie je belt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram