Belkin introduceert het QODE Thin Type toetsenbord voor de iPad Air

Met de introductie van de QODE Thin Type toetsenbord voor de iPad Air, introduceert Belkin één van de dunste toetsenborden voor de kleine tablet van Apple. Het toetsenbord is voor een groot deel uit aluminium opgetrokken om zo goed op het design van Apple aan te sluiten.

Het nieuwe QODE Thin Type toetsenbord voor de iPad Air meet 4mm dik en is uit één stuk aluminium gemaakt. Door magnetische sluitingen is het toetsenbord snel op de tablet te klikken, ook als cover voor het display.

Het toetsenbord is voorzien van TruType toetsen die snel reageren en voldoende onderlinge afstand hebben om tikfouten te voorkomen. De accu moet volgends Belkin 79 uur meegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.