GadgetGear.nl

Weerplaza lanceert Chromecast app

Het aanbod Nederlandse apps voor Chromecast moet nog wat aansterken. Weerplaze neemt dan ook en het voortouw in de release van hun weerapp voor de Chromecast.

De app Weerplaza TV, die gratis in Google Play te vinden is, bevat twee mogelijkheden. Je kunt kiezen om het weerjournaal te bekijken. Dit zet eigenlijk het laatste YouTube filmpje van Weerplaza aan. Niet heel bijzonder dus.

Interessanter is om het weerbericht op je TV te plaatsen. Dit is een dashboard met satellietbeelden en voorspellingen zoals je hierboven kunt zien. Leuk en handig!

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten