Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tot 4 smartphones en tablets laden met de StashGo4

Het Nederlandse GBO heeft vandaag een IndieGoGo campagne online geknald voor de StashGo4. Een nieuw laadstation met een aantal innovatieve functies. Hierdoor lijkt de StashGo4 het meest geavanceerde laadstation dat op dit moment beschikbaar is.

De StashGo4 is namelijk van een eigen laadsysteem voorzien. Natuurlijk maakt deze gebruik van standaard USB poorten, maar deze zijn allemaal voorzien van laadindicatoren. Kleuren de LED’s van deze indicatoren rood, wordt jouw smartphone, tablet of smartwatch opgeladen. Kleurt hij groen, is het laden klaar en is jouw gadget klaar voor gebruik. Laden gaat bovendien extra snel door de maximaal 2.1 ampère die per USB aansluiting beschikbaar is. Dit is in deze prijsklasse ongekend.

StashGo4 LED's

Het gebruik van USB poorten geeft je ook de vrijheid om zelf te kiezen welke USB kabels je eraan hangt. Overbodige kabellengte kan in een interne kabelgoot worden weggewerkt. Ook de adpater zit in de behuizing van de StashGo4 weggewerkt waardoor je alleen een netsnoer uit de StashGo4 hebt hangen.

De achterste sleuven van de StashGo4 laten het toe om twee tablets achter elkaar te plaatsen. In de voorste sleuf is breed genoeg voor drie smartphones.

De IndieGoGo campagne is vandaag gestart. Voor €59 verzeker je jezelf van een StashGo4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.