Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Rollei introduceert een nieuwe monopod en een nieuw professioneel statief

Met de TGC-86 introduceert Rollei een nieuwe monopod voor iedereen die net even wat meer stabiliteit wenst tijdens het filmen of fotograferen. De nieuwe monopod beschikt over een klemsysteem en een rubberen grip.

De monopod heeft een minimale hoogte van 41CM en een maximale hoogte van 151CM. Het geheel weegt 618 gram terwijl de monopod een maximale belasting van 25KG kent. Op de plaat van deze monopod zit zowel een 1/4 inch als een 8/8 inch schroefdraad. Dit model kost €199,98.

De T-63C is het nieuwe professionele statief van Rollei en is gericht op natuur- en reisfotografie. Dit laatste komt vooral tot uiting in het gebruik van carbon om het reisgewicht zo laag mogelijk te houden. De minimale werkhoogte is 43CM en de maximale werkhoogte is 167CM. Dit statief weegt 1,5KG en het draagvermogen ligt op 20KG. Ook dit statief kent op de montageplaat een 1/4 inch en 8/8 inch schroefdraad en drie vergrendelstanden.

Rollei-T63-C

Rollei levert standaard spikes op het statief en je krijgt er een hardcase met een kleine toolset bij. Het geheel gaat €499,98 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.