Enkele dagen geleden werd bekend dat we nog één Michael Jackson album in de schappen mogen verwachten. Het album XSCAPE bevat diverse tracks die niet eerder zijn uitgebracht. Een goed moment voor Sony om met een wel heel bijzondere promotie te komen.

Eigenaren van een Xperia Z1, Xperia Z2, Xperia M2 en de Xperia Z2 Tablet mogen het album gratis downloaden vanuit de Xperia Lounge app. Het album zal vanaf de dag van de release via de app te downloaden zijn.

Sony gaat daarnaast verder dan het aanbieden van een reguliere download. Er zijn namelijk wat optimalisaties die de luisterervaring zo aanpassen dat het moet lijken alsof je in de studio aanwezig bent. Hiervoor moet je bij de instellingen van de walkman app Clearaudio+ aanzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.