Jabra bouwde al een tijdje draadloze stereo headsets, maar de kleinste modellen hadden ook maar een klein bereik. Je smartphone op de arm dragen leek verplicht. Met de komst van bluetooth 4.0 kan de smartphone nu lekker in de zak blijven zitten terwijl je kunt blijven genieten van jouw muziek.

Naast bluetooth, beschikt de Rox Wireless over NFC. Hierdoor kunnen non-iOS smartphones met één tik met de Rox Wireless worden verbonden. Met de Rox Wireless richt Jabra zich op de professionele in-ear monitors van artiesten. Niet alleen door gebruik te maken van een forse klankkamer, maar ook met een nieuwe DSP en oorstukjes.

De nieuwe DSP in de ROx Wireless werkt natuurlijk weer goed samen met de Jabra Sound app. Deze past jouw muziek aan voor een optimale beleving uit de headset. Daarnaast is de combinatie gecertificeerd voor Dolby Digital Plus.

De behuizing van de Rox Wireless is gemaakt van RVS en uitgerust met een magneet. Gebruik je jouw oortjes even niet, klik je ze gewoon aan elkaar. Zo vormen ze een halsband die je niet verliezen kunt. Jabra heeft de oortjes regenbestendig gemaakt zodat je ze ook bij slecht weer kunt blijven gebruiken.

Een ander handig dingetje is dat Jabra een normale micro-USB aansluiting in de oortjes heeft weten weg te werken. Hierdoor kun je een gewone lader voor de headset gebruiken en dat is wel zo praktisch. Op een enkele acculading moet de Rox Wireless 5,5 uur muziek kunnen weergeven. In standby gaat de headset dan 8 dagen mee.

De Rox Wireless is nu verkrijgbaar voor €129,95.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.