De AirBulb is een LED lamp en speaker in één

Het Nederlandse eBode propte al eens een bluetooth speaker in een E27 fitting. De AirBulb gaat nog een stap verder en combineert een speaker met een full-color LED lamp die met je smartphone te bedienen is.

De AirBulb is voorzien van een klasse D versterker en een 3 Watt speaker. Daarnaast zitten er drie helder witte LED’s in en drie multi-color LED’s. De lampen kunnen als stereopaar worden gepaard met je smartphone en de verbinding verloopt via Bluetooth 4.0. Voor optimaal geluid kunnen de AirBulb lampen overweg met A2DP, AVRCP, HFP, HSP en aptX.

De AirBulb is een Kickstarter project dat minimaal $100.000 op moet halen om door te gaan. Met nog 7 dagen te gaan, hebben ze nog een ruime 30% op te halen. Vanaf $55 krijg je een AirBulb.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.