Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Toshiba introduceert de L6 Smart TV Cloud series

De nieuwe L6 series TV’s van Toshiba richten zich vooral op slimme netwerk en internetfuncties. Denk niet alleen aan de aanwezigheid van een webbrowser, maar ook WiFi Direct en PVR (personal video recorder) functies.

De TV wordt aangedreven door een dual-core processor die het Smart TV platform van Toshiba de nodige snelheid moet geven. Daarnaast heeft Toshiba de TV uitgerust met de AMR+ 200 beeldprocessor.

De nieuwe MediaGuide Replay software van Toshiba zal niet langer aanbevelingen voor programma’s doen op basis van het actuele kijkgedrag, maar ook rekening houden met jouw persoonlijke geschiedenis. Ook leuk is de integratie van Twitter waardoor je tijdens het TV kijken op de hoogte blijft van discussies op het sociale netwerk.

Toshiba-47L6-Front

Omdat platte TV’s doorgaans niet de beste geluidsweergave hebben, is de L6-series uitgerust met DTS Premium Sound. De aanwezigheid van DTS Studio Sound zet stereogeluid om in een virtual surround sound.

De TV’s beschikken over vier HDMI aansluitingen waarvan één voorzien is van MHL. Daarnaast zijn er 2 USB aansluitingen beschikbaar en kan de TV gebruik maken van WiFi.

Toshiba brengt de L6 serie naar Nederland in de vorm van de 32 inch 32L6 (€499) en de 42 inch 42L6 (€699). Een 47 inch model is ook in de maak, maar nog niet aangekondigd voor Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.