Toshiba introduceert de high-end M7 TV-lijn

Toshiba heeft vandaag de high-end M7-serie TV’s aangekondigd. De nieuwe TV’s zijn Full HD (1920x1080) modellen met passieve 3D ondersteuning en het Smart TV platform van Toshiba.

De M7 bevat de nieuwste versie van Toshiba’s Smart TV platform waaronder de nieuwe MediaGuide Replay software. Deze geeft adviezen op basis van niet alleen het actuele kijkgedrag, maar de gehele geschiedenis van programma’s die je hebt bekeken en opgenomen. Het Smart TV platform wordt aangedreven op basis van een dual-core processor.

Toshiba-55M7-Front

De TV’s beschikken over 4 HDMI aansluitingen waarvan één met MHL. Er zijn twee USB aansluitingen en WiFi met ondersteuning voor WiFi Direct.

De nieuwe M7-lijn wordt in het tweede kwartaal verwacht. De 42 inch 42M7 gaat €899 kosten. De 47 inch 47M7 gaat voor €1099 over de toonbank en de 55 inch 55M7 gaat €1599 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram