Rapoo’s Zwitsers zakmes gaat schuil achter de naam D5. Deze kleine aluminium kastjes huisvesten zowel een mobiele WiFi router als 32GB aan flash opslagruimte. Daarnaast kan het kastje ook nog eens als powerbank dienen om jouw gadgets op te laden.

WiF Router

De interne WiFi router van de D5 kan tot tien verbindingen tegelijk aan. Hij maakt gebruik van de 802.11n WiFi specificatie met een maximale datasnelheid van 300 Mb per seconde. Wanneer je hem aan een bedraad netwerk hangt, beschikt hij over een 10/100 LAN aansluiting.

Opslagruimte

De D5 bevat 32GB aan interne opslagruimte. Voor iOS en Android gebruikers is deze opslag bereikbaar via een speciale app. Op die manier kun je ruimteslurpende content dus mooi naar de D5 verplaatsen.

Rapoo-D5

Powerbank

Met de 4.000mAh accu in de D5 kan hij 9 uur zonder stroomtoevoer gebruikt worden. Daarnaast is deze eigen stroomvoorraad aanspreekbaar via de USB aansluiting. Je kunt er dan je smartphone en tablet mee laden.

2 REACTIES

  1. Wil er graag eentje kopen, maar nergens is een leverancier te vinden en helaas ook geen reactie op email aan producent Rapoo

  2. Ook op mijn aanvraag m.b.t. een leverancier voor de D-5 vond de producent het niet nodig te antwoorden. Blijkbaar niet interesant voor Rapoo??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.