GadgetGear.nl

MWC: Oral-B komt met connected tandenborstel

De 7000 serie tandenborstels staan bekend om het gebruik van een klein LCD display dat niet alleen de poetstijd bijhoudt, maar ook aangeeft of je te hard op het tandvlees drukt, in welke modus te borstel staat etc. Tijdens het MWC toonde moedertje Procter & Gamble een nieuwe variant die met smartphones overweg kan.

De Oral-B SmartSeries 7000 tandenborstel die Procter & Gamble liet zien is voorzien van Bluetooth SMART en kan daarmee met een iPhone app worden verbonden. De iPhone app doet veel meer dan het klassieke display in de badkamer laat zien.

De iPhone slaat namelijk jouw hele poetsgeschiedenis op en maakt grafieken aan die je weer aan de tandarts kunt laten zien om te overleggen of je goed genoeg poetst.

De Oral-B SmartSeries 7000 tandenborstel is geen proefballonnetje van de fabrikant. De tandenborstel gaat in juni ook de Nederlandse schappen in. Natuurlijk houden we deze ontwikkeling voor jullie in de gaten.

1 reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten